#ZALORAYA2016

Friday, April 1, 2016

Assalamualaikum!

Actually rabu haritu aku pergi fashion show Zaloraya2016 kat Le Meridian Hotel, atas  KL Sentral tu sebelah Hilton Hotel (padahal selama ni tak perasan pun ada hotel tu. HAHA). Pelik kan macam mana aku boleh dapat invitation tu? hehe

Actually aku ade join contest kat ig Poplook last week pasal invitation ni lah. Saja dok suka suka join, selama ni tak pernah menang. Sekali ada luck lah. dapat invitation tu.  HEHE. Apa lagi, excited lah. Biasa lah, tak pernah menang contest, tak pernah dapat invitation fashion show kan.  HAHA


Yay!! Menang!


Yay!! Boleh bawak geng. hehe




Then orang dari Team Poplook dia email aku then dia cakap aku dapat 2 passes  mintak details and no fon. Aku tanya dress code ape, dia tak reply. So aku and kawan aku ni tak de idea langsung nak pakai ape. End up pakai jeans and baju yang simple je. 

Bila sampai je sana dengan blur-blur nya naik terus register, dapat goodies bag (dalam ade voucher shopping dari Poplook! HEHE). Tengok semua orang lawa-lawa,  gojes-goje, tinggi lampai, kurus kering je semua. Yela, geng-geng model ramai. HAHA

Kitorang yang simple dantak makeup tebal. HIHI


Kitorang pun buat hal sendiri gak since takde kenal sesiapa pun. HAHA. Ambik ambik gambar, selfie, ambik gambar kat photobooth, makan makan, minum-minum (tapi tak sempat nak rasa meatball die. Huwaaaa). Then tengok fashion show tu, after that balikkkkk.

Ada jugak collection yang aku berkenan,  ada gak yang "elehhhh, biasa je". Especially collection raya BellaAmmara sangat lah biasa. Macam beli baju kat Kenanga Wholesale je. Poplook Raya, Lubna ada lah jugak lawa-lawa. HEHE


Rambut putih tu Shasha Saidin,  tinggi lampai, lawa. 

Simple je kan

Makeup sendiri je, takde MUA nak tolong makeup kan. HAHA


Seronok jugak dapat pegi tengok fashion show, dapat jumpa orang cantik-cantik, makeup lawa-lawa. Rasa macam nak tanya je "you pakai cleanser ape, foundation ape" . HAHA. Sebab nak lawa macam tu. Hope lepas ni ada peluang lagi nak pegi fashion show. 


Till then.

XOXO, ddy


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana