@kalerbydee

Monday, March 28, 2016

Assalamualaikum

Lamanya aku tak update blog ni. Sebab sekarang tengah busy meneruskan kehidupan. HAHA. Memang lah kan. Hidup mesti diteruskan.

So sekarang aku tengah busy dengan satu projek. Projek brand sendiri. Which is @kalerbydee . Kalau korang senang-senang mai lah tengok instagram tu. Tengah hangat buat promo. Jom jom. Clearance sampai habis gudang sebab nak masuk barang baru. yippie.







Doakan semoga berjaya ya ape projek yang aku buat ni. 



Promo yang aku cakap tu. Boleh lah korang shopping puas-puas ya. Search je # tu. Mesti keluar semua gambar yang tengah promo tu.


Thank you.

Xoxo, ddy


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana