Track Day Sepang International Circuit

Wednesday, November 6, 2013

Assalamualaikum!



Aku ni memang support je hobi husband aku. Dia ni memang tak tahu lah sebab genetik ke apa kan minat main superbike ni. Tapi memang abah husband aku ni pun minat superbike jugak. So, like father like son lah kot kan. HAHA




From left : Aku, husband aku, Apam, Ifa
Ni gambar awal tahun ni rasanya. Sebelum kawen lagi. And time ni motor lama husband aku, sekarang dia dah upgrade dah. Layan jela.



Yang ramai-ramai tu.





Dia punya panas, memang panas tak payah cakap lah kan. Sampai sepet-sepet masa tak boleh bukak dah mata ni sebab panas terik sangat. HAHA! Tapi layankan je.



Panas memang panas, tapi seronok sebab dapat teman husband aku. Dah beberapa kali jugaklah aku teman dia. Till next time, kot lah kita jumpa kat sepang pulak kan. hehe



xoxo, LOVE

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana