FCC True Color Lipstick Matte Look

Monday, November 4, 2013

Assalamualaikum!




Aku ni sebenarnya seorang yang simple je. Pergi kerja pakai bb cream, compact powder, eyeliner and sikit lipstik je. Kadang tu tak pakai bb cream pun, just pakai compact powder je. Punya lah pemalas kan. 




Sejak aku sedari bahawa sebenarnya aku suka beli and collect lipstick. Banyak jugak collection lipstick aku, cuma aku suka pakai yang aku suka sampailah habes. HAHA! Tapi tengok keadaan jugak lah. Kadang tu nak keluar pegi mana, pakai lah lisptick yang sesuai. Berbeza-beza gitu. hehe




My current fav. Aku sebenarnya baru sedar aku ada Maybelline lip balm Baby Lips ni. So aku pakai lip balm dulu, then baru pakai FCC True Color Lipstick ni. Dan hasilnya cantiklah, and buat bibir aku dah tak kering sekarang. Lembap sentiasa. hehe.





FCC TRUE COLOR LIPSTICK



Currently aku pakai yang color nombor 13, next aku nak beli nombor 16 pulak. hehe. yang penting aku suka lisptick ni sebab bagi matte look.




Aku selalu beli barang FCC ni kat FCC Beautyfarmasi Colour . Harini bayar, esok dah dapat dah. Dia punya packaging hantar tu pun selamat, sebab dia balut betul-betul. So tak perlu risau kalau kalau patah ke, pecah ke kan.





So, apa lagi. Dapatkan lah dipasaran segera. hehe. Ini bukan post berbayar taw.





xoxo, LOVE




2 comments:

mira_nas said...

Wah,, sama la lip balm kita. Huhu.. memang fav yang tu. Tapi lipstick tak pakai sangat.. huhu.

MizzDayana said...

@mira nas : kannnn. simple je kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana