Inspirasi Henna dan Kek Kahwin

Thursday, November 7, 2013

Assalamualaikum!



HAHA! ramai je yang tanya, "kenapa tak upload picture kawen kau?".


Aku bukan taknak upload, tapi aku rasa macam semak jela kalau nak upload satu folder beratus-ratus picture kawen sendiri dekat facebook. Aku cuma upload dua tiga keping je untuk tontonan umu. Haaaa. Tu lah. kenapa tak datang wedding aku, kan dah tak dapat tengok picture cantik-cantik. HAHA!




I Love My Henna! Time ni buat untuk majlis bertandang kat tempat husband. Pakai inai kat downtown. Takde lah mahal sangat, berapa puluh je. Tapi tak tahan lama. Henna yang aku buat untuk majlis belah aku tu mahal sikit, seratus lebih tapi tahan lama and color makin cantik. 






Kek kawen ni pun aku suka sangat! aku taknak lah yang bertingkat-tingkat, cuma tinggi sikit je. Luar color ombre, dalam rainbow cake(aku yang request macam tu.hehe). Rasa sedap pulak tu. Akak ni punya servis sangat best. Korang request je nak kek macam mana, dia boleh buat. hehe. Plus time tu aku cari orang buat kek yang boleh delivery sekali, so akak ni hantar kek sampai ke majlis kawen aku. Thank you akak!

Untuk yang kat area Johor (Kluang, Ayer Hitam, Batu Pahat tu) boleh lah tempah kat akak ni Facebook : Sarina Abdul Rahim . 






Pictures! Masa bersanding and then tukar baju untuk outdoor photoshoot.





Antara kawan-kawan terbaik aku di dunia yang datang malam akad nikah aku. Ada yang last jumpa time form 5 kot. Jumpa balik after 6 years. Seronok sangat!





Itu saja setakat ni. Thank you.



xoxo, LOVE












0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana