Review : Nu Teen Blackheads Away Gel

Wednesday, October 30, 2013



Assalamualaikum!



Nu Teen Blackheads Away Gel





Ni antara lagi barang yang aku dapat dari wonderbox haritu. Dapat Nu Teen Blackheads Away Gel ni 4 paket, so far sekarang dah tinggal sepeket je. Best best pakai ni. Satu paket pun boleh pakai dalam 3 ke 4 kali (itu pun kalau tak habes sebab husband curi-curi pakai jugak. hahaha)





Nu Teen Blackheads Away Gel. Best way to clear oil & pimples!




Macam dia tulis tu, "blackheads away completely & painlessly". yeah! Betul tu, tak sakit pun. Lagi best men gosok-gosok adalah. hehe. 





Senang je cara pakai dia. Pastikan tangan dan kulit muka kering ok. Lepastu ambek lah amount yang secukupnya untuk satu muka tu, gosok kat leher pun boleh.Lepas tu gosok lah lembut-lembut sampai macam keluar bentuk macam gam-gam gitu. lepas dah puas menggosok, cuci lah muka. Time tu kulit akan rasa lembut dan terasa segar. Best best.




Lepas ni aku nak dapat kan lah normal size dia. hehe. Yeah!!


xoxo, LOVE


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana