My Fav Beauty Blog

Thursday, October 24, 2013

Assalamualaikum.

Marilah kita merenung di luar jendela. hehe. Lamanya tak meng-hupdate blog ni. Bak kata orang, boleh penuh sawang dah. Rumput kalau dibiar, memang panjang jadi hutan dah kan. hehe. So, start hari ni nak merajinkan dirilah nak meng-hupdate blog ni. Itu pun kalau tak busy lah kan. hehe


Entry takde nak cerita apa pun sebenarnya. Cuma nak share apa yang aku selalu google and tengok kat laman sesawang ni. Kira benda wajib nak tengok lepas bukak facebook, twitter , instagram and thepoplook.com kan. hahaha!


My Fav Beauty Blog



Mula-mula time tu google carik Malaysian punya beauty blog, lepas terjumpa lah sabrinatajudin ni punya blog. Best sebab banyak info and review. Aku pulak sejak daripada tu memang setiap hari lah view blog dia, mengharap agar dia sentiasa meng-hupdate. hehe


Si Wiida ni pulak aku jumpa kat instagram bila search hastag "30daysbeautychallenge" yang time tu memang tengah hangat kat instagram kan. Terus aku follow insta dia and hari-hari baca blog dia. Best, banyak info, banyak pic cute, banyak review. wow!


Makeupalley pulak memang aku suka baca bila nak tahu review sesuatu produk tu. memang banyak membantu. Tapi kadang-kadang malas nak baca, tengok gambar and rating je. Pun boleh? haha


Boleh lah klik kat link bawah gambar yang aku share tu. Korang sure pun suka nanti. hehe. Itu je lah setakat mau hupdate sekarang. Selalu jugak view blog lain, blog orang pergi travel and semua tu buat aku jeles je. waaaaa. Bila nak ada masa pergi travel ni? Aku and husband busy je. huhu


Thank you.

xoxo, LOVE



0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana