Start Over

Monday, July 29, 2013

Assalamualaikum!

Lama gila tak sentuh blog ni. selalu baca blog lain tapi blog sendiri tak update. sad. T.T Tajuk pun "Start Over" kan. So i nak start over balik lah. Bersemangatlah! Dalam masa setahun lebih ni banyak sangat benda jadi and i nak cerita dengan uols. ewahh. uols. hehe.

I dah habes study, dah start kerja, dah bertunang, dah pindah tempat kerja, dah kawen and now living my happy life with my lovely husband. Terkejut tak i dah kawen? Tak sangka umur baru 23 tapi dah kawen, dah duduk sendiri dengan suami, dah ada kerjaya, dah ada kereta sendiri and etc. Syukur Alhamdulillah dengan segala rezeki Allah ini.

Go green!

Till next entry.

XOXO, loves

1 comments:

Lyaa Suriany said...

tahniaah eka.
dah kawen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana