I MISS JOHOR BAHRU

Tuesday, July 30, 2013

Assalamualaikum.

Ini cerita tahun lepas. Jom kita throwback. Actually after habes study kat collage, first posting i dapat kerja kat Johor Bahru. Well, biasalah kan mula mula cuak ke bebeh lah jugak sebab tak biasa kat area situ kan. First day lapor diri pun pergi sendiri, survive sendiri, tumpang rumah member sekolah aku kat JB. Mintak dia tolong tunjuk jalan, then esoknya aku pergi sendiri.

Sangat sangat lah tak familiar dengan area sana. Tapi hadapi dengan tabah sebab ada member lain. Bila ada member seronok lah sikit kan. hehe. Dengan rumah takde, apa pun takde, menagih kasih tumpang rumah senior kat sana. Hahaha! Thank you senior.

Well, after 1 year and 1 month kerja sana, pahit manis masam masin semua dah lalui. Sedih gila bila kena pindah. Yela, pindah pun sebab ikut husband kan. Cepat betul dapat tukar, Alhamdulillah. Itu pun dengan bantuan orang orang besar di singgahsana (bombastik). ewahhh

The girls

Semua! rindu

Ini waktu majlis perpisahan aku and member lagi dua orang yang dapat tukar jugak. Siap potong kek hoccay. Curlassss

Rindu semua. Setahun lebih kerja sama sama, gila sama sama, kena marah sama sama, gaduh sama sama semua. Well i miss Johor Bahru, I miss them. Nak pergi Johor! Nak shopping kat JPO. eh. hahaha

I am Johorean and i proud to be one. 


XOXO, loves




0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana