Adorable gila!

Monday, July 29, 2013

Assalamualaikum!


Kalau tak tahu lah kan. I ni memang lah seorang pencinta haiwan yang tegar. lagi lagi kalau kucing, kucing dan comel. hehe. Sekarang ni tengah pujuk husband, nak mintak izin husband bagi bela kucing kat rumah. hehe. Hope dapat lah!


Kucing ni boleh bagi kita ketenangan and selalu je buat happy. Kecuali time dia buat hal lah kan. hahaha. Kucing kan haiwan kesayangan Nabi. I satu family memang dari kecik bela kucing. sampai ke besar kat rumah parents still bela kucing. Kalau tak bela pun, mesti ada je kucing datang.


XOXO, loves

1 comments:

Shiela Rahim said...

silaaaaa la belaaa...best woooo
kite da bela 3 ekoq hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana