Selamat Hari Raya 2012!

Saturday, September 8, 2012

Assalamualaikum!

Semoga tak terlambat untuk i wish selamat hari raya untukmsemua ya. Ni first raya i keluarkan duit raya untuk sepupu-sepupu yang masih belajar, budak-budak kecik kan. Nasib lah cousin semua tak lah ramai mana pun. Hehe.

ni first raya jugak i shopping raya sendiri. Selalunya shopping dengan parents, diorang lah tukang kritik cantik tak cantik, sesuai tak sesuai. Tapi tahun ni semua i decide sendiri. Ngehngehngeh. Shopping pun semua guna duit sendiri yawwww.

Semalam baru lepas jamuan raya kat opis. Bedal je semua pakai baju raya, tak pakai uniform. Hihi. Makanan pulak, hurmmm biasa je. Macam tak worth it je. Grrrr. Tak pe lah. Yang penting fun sebab snap picture bebanyak semalam. Haha. Lawak taw.

 Selamat hari raya, maaf zahir batin. Salah silap harap di maafkan. Terkasar bahasa, terlebih terkurang harap dapat dimaafkan. Marilah kita saling memaafkan dan memaafi di bulan syawal penuh berkat ini. Buang segala sifat keji. Berbahagia lah. :)


P/s : hujung bulan ni birthday i taw. Hihi

Thank you for reading. :)

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana