Part of my family

Wednesday, February 15, 2012

Assalamualaikum!






Curently ada dua ekor kucing dalam rumah. Itu tak termasuk kucing-kucing yang silih berganti datang mintak makan kat rumah. mana yang manja, mana yang datang time makan je, mana yang time beranak je datang. Hadushhhhh. 




Tapi dua ekor kucing yang kat dalam rumah ni memang penyeri hidup betul. Nakal dia tak payah cakap lah kan. Pecahkan pasu bunga, kacau tidur, lompat atas katil, buat rumah macam kawasan explorace and etc. Geram-geram pun sayang tahu. sebab super cute lah dorang. hihi.




Budak kecik


Korang pun mesti ada haiwan peliharaan sendiri kan? mesti sayang sangat kan. 


XOXO, ddy

1 comments:

from deep of my heart~ said...

opsss.. meoww akak, bulunye serupa cam ni (^_^), jom singgah blog akak, kalo nak tgk my sweet miz meooww..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana