NUTOX Oxyfusion : Superstar Night Mask

Wednesday, February 8, 2012

Assalamualaikum!




Actually i ada benda baru yang i cuba baru-baru ni. It's from NUTOX. Actually masa tu pergi guardian sebab nak beli mask. Carik mask St. Eves macam dah tak jumpa, mask St. eves terbaik kot. Kenapa dah takde? sebab dah habis or dah tak keluar dah mask tu? sob sobss.




Tertarik dengan Superstar Night Mask dari Nutox yang ala-ala berlagak jadi superstar lah kan. So try beli lah kan dengan harga RM 60++ after diskaun. Dengan kandungan bird nest etc segala bagai tu and plus Fazura pulak duta dia kan, i pun give a try lah kan. Hehehe




SUPERSTAR NIGHT MASK NUTOX


Ini lah dia. 
sumber gambar : Google


Dan hasilnya sangat lah tidak mengecewakan. I beberapa hari ni ada parut jerawat kat muka ni ha, tangan punyalah gatal asyik usik je parut tu. Dalam satu malam je parut tu dah semakin pudar. wow! miracle. And jerawat yang baru nak tumbuh disebabkan oleh tutttt tu semua takot nak naik. Hilang terus tahu tak. 




So, lepas ni akan cuba semua rangkaian produk Nutox. Let's give a try.


selamat mencuba!


xoxo, ddy

3 comments:

Positive Girl said...

bab try menery mmg no.1 pasni bleh le saya cuba :)

MizzDayana said...

@ girl : good luck! :)

mizzura said...

Serius? Tgh cari review ni..nnt nk belek kt kedailah :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana