NUTOX Oxyfusion : Miracle Bar

Monday, February 13, 2012

Assalamualaikum!


As you all know dalam entry sebelum ni pasal i baru try produk Nutox ni kan  , NUTOX Superstar Night Mask(sila klik) . Boleh baca review nya dalam link tu. So kali ni i dah try satu lagi produk dari NUTOX iaitu Nutox Oxyfusion Miracle Bar seperti dalam gambar di bawah.


Sumber gambar : Google


Sebenarnya terus tertarik nak pakai produk Nutox ni sebab Fazura kan duta dia. Moga-moga boleh jadi secantik Fazura. hihi. Nutox Miracle Bar ni i beli dekat Guardian dengan harga RM 23.90. Sangat worth it sebab dalam tu ada dua ketul sabun. Dan kalau nak guna tu, i sarankan supaya dipotong lah kecil-kecil, satu boleh jimat dan lagi satu senang nak pakai and bawak ke mana-mana. hihihi. Setakat ni i rasa i selesa untuk terus memakai miracle bar ni sebab dia tiada bau yang kuat. Kiranya selesa dan jadi segar lah selepas memakainya.  


Sebenarnya sebelum i nak try produk ni i carik lah jugak review-review pasal produk ni, tak banyak pun review pasal produk ni. ada sikit-sikit je, kat blog and forum. Tapi sikit sangat je tu. So, i harap dengan review yang i buat ni sedikit sebanyak dapat membantu semua orang. jyeahhh!


Selamat mencuba.


XOXO, ddy

3 comments:

Anonymous said...

Ermm, sbgai pembaca yg prihatin, sy nk bg review sy slps pkai nutox ni (skin astringent & softening pre-cleanser). bru je pkai seminggu, tp makin bnyak breakout n tk mmbntu ntuk kulit yg brjerawat n bminyak. pastu, muka sy jd gatal n pedih mase apply softening pre cleanser (wlaupun sy ni bukan jenis kulit sensitif), bg sy, produk ni tk sesuai ntuk kulit remaja (sy 17thn), oleh yg demikian, smua produk nutox sy sdekahkan kpd ummi sy ~TAMMAT~

Anonymous said...

sy pon dh mencuba Nutox ni..sy pki cream cleanser , serum n moisturiser..hasilnye..pergh, muke sy maken bnyk jerawat..berparut..smpi sy xle nak touch bhgian muka yg berjerawat tu..last2 i turn back to my old skincare..utk ilangkn jerawat, sy pki lactycd for skin then scrub sy pki st ives n moisturuser sy pki nutox ni..but sy still apply krim kunyit tia amelia..mmg kind of campo2 but at least hasilnye ok..myb nutox mmg xseswai utk sy kot..rugi je sy bli 1 set tu..pki xsmpi sebln pon..hampeh sungguh

Anonymous said...

Not all skincare suit everyone. Ada org kulit sensitive and ada pulak yg tak ada masalah langsung walaupun pakai sabun biasa. I baru pakai this product about 1 month and my skin looks better. Jerawat halus2 kt dahi semua kering and kulit makin cerah. Btw, umur I 30. Maybe this product x sesuai sgt utk kulit remaja yg mengalami perubahan hormone x sekata..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana