Naturactor

Thursday, February 2, 2012

Assalamualaikum!




Semua orang boleh jadi cantek macam artis. Anda bila lagi?




Hahaha. Kemain slogan tu kan. Sebenarnya i nak share something yang menarik yang i dah beberapa bulan jugak lah pakai, which is Naturactor. Memang sebelum nak pakai ni rasa jugak ragu-ragu sebab risau tak sesuai dengan kulit, risau terbeli barang fake and macam macam punya risau lah. At last tawakal je lah kan.




Sebelum i beli ni pun i buat research jugak. View dekat Youtube tengok mana satu fake and mana satu yang original, tengok cara pemakaiannya dan penggunaannya. Survey jugak harga-harga yang dijual. Cousin i pun nak beli jugak, tapi dia jumpa kat kedai dalam harga RM 90, RM 100++ . 




Tapi dengan kebijaksanaan i, i jumpa lah satu blogshop ni. Dia jual dengan harga berpatutan. Siap jual buat set-set lagi. Plus owner nya sangat peramah dan bijak melayan pelanggan. Stok pun sentiasa ada dan barang cepat sampai. I share dekat sini untuk korang semua boleh lah beli and cuba jugak okey. :D




Blogshop nya : SusyCollections





Contoh. 


Bila dah try produk ni, memang kulit akan nampak smooth je. Struktur nya yang lembut dan ringan tu buatkan kita selesa dengan wajah kita. Takde lah rasa macam tepek bedak sejuk tebal-tebal tu. Hahaha. Sebelum ni i dah pernah try banyak jenis foundation and bb cream. And naturactor ni tak berminyak, lantas tiada lah pertumbuhan jerawat yang selalu bermaharajalela saat kulit berminyakkan kan. Selamat.


My naturactor color is 141. What yours?



Selamat mencuba.




p/s : korang pernah try loose powder Naturactor tak? best tak hasilnya? Share lah. :)


xoxo, ddy

4 comments:

Nalisa Syahira said...

huyyo kena try nih , hehe

My Bloggie ! said...

emm boleh cube ni :) nice entry .

MizzDayana said...

@ Nalisa : selamat mencuba :)

MizzDayana said...

@ my : selamat mencuba. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana