Cantik luaran, Jelita dalaman

Friday, February 10, 2012

Assalamualaikum!




Selalu menjadi isu pasal bertudung, freehair semua. Masing-masing ada pendapat masing-masing kan. Aku nak comment macam-macam pun, aku ni pun bukan nye perfect pun. Banyak lagi kekurangan diri yang perlu diperbaiki. Tapi sekurang-kurangnya marilah kita saling ingat mengingati. 




Marilah kita sama-sama bijak menjaga aurat.

sumber gambar : facebook



Jangan jadi macam ni pulak. Luaran dah sempurna bertudung litup, tapi tingkahlaku dan perbuatan yang melampau. Kita haruslah bijak dalam menghadapi semua situasi. Kerana kita sentiasa diperhati. Kalau bukan manusia yang perhati, Allah kan sentiasa memerhatikan kita. :)


p/s : marilah kita cantik luaran dan jelita dalaman. 

xoxo, ddy 



2 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

huwa huwa huwa..hehehhe.kelakar

khairunnisa ♥ said...

nice :)
jom sama sama menjaga aurat

P/s : babe, KKM tak send surat lagi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana