Tak makan nasi sehari.

Tuesday, January 24, 2012

Assalamualaikum!






Ya. memang benar. Ada jugak i terpengaruh dengan iklan di tv untuk mencuba Horlicks Lite ni. Alah, iklan awek kat ofis pagi-pagi tolak tak nak breakfast makan nasik lemak tu. Lepas tu dia buat lah 3 in 1 Horlicks ni. hihi. Pusing-pusing dalam mall tempat area makanan tu kan. Sekali terjumpa lah Horlicks ni kan. Apa lagi, beli lah. 




Bila try buat, rasanya tak lah manis sangat pun. Rasa macam air horlicks. Kalau nak manis-manis lebih sikit, tambah lah susu. Tapi i tak tambah apa-apa pun. Bila minum tu rasalah macam ada cereal sikit-sikit, halus halus. Dan terbukti boleh buat kenyang tahan sampai pukul 3 petang. Pernah tu buat i tahan tak makan nasik satu hari. Hehehe. 






Good Luck if nak cuba. Tapi mungkin efek kepada setiap individu berbeza kan. Jangan salah kan i pulak dikemudian hari. HAHAHAHA




xoxo, ddy

4 comments:

FarhanaRuiszz♥ said...

Oh okay nnt try ;) thx info xD

Ezy Chiaki said...

dh prnh try minom ni..
best! sedap!
mmg than smpai ptg.. =)

MizzDayana said...

@ Farhana : try lah. :)

MizzDayana said...

@ Ezy : kan kan. tahan sampai petang kan. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana