Simple tapi tetap menawan

Friday, January 27, 2012

Assalamualaikum!




Mari kita bercerita pasal barang apa yang setiap gadis perlu ada. Absolutely barang ini mudah didapati, mudah dibawa, dan mudah digunakan. Harganya pun murah je. Jangan risau. hihi. Actually kan, i kalau rajin je i pakai lipstik. Selalunya i pakai Mentholatum Lipice ni jela. 


Lisa Surirumah Surihani pun pakai. kita pun kena cuba jugak okey. hihi


Dah dekat 5 tahun jugak i pakai Lipice ni. Sebab hasil dan kesannya tak pernah mengecewakan i. Bahkan menambahkan lagi keyakinan diri i adalah. Struktur nya yang ringan dan melembapkan bibir ni lah buatkan bibir kita selesa. Warnanya juga menarik tapi takde lah obvious sangat macam pakai lipstik. Cantek jela. :)


My favorite yang tiada fragrance tu, yang gambar daun tu. 
Yang gambar strawberry tu ada rasa & bau strawberry sikit.
Yang gambar diamond tu ada sprakling sprakling sikit. tapi tak nampak sangat pun.


Ini dia. 
sumber gambar : Google

Harganya bawah RM 15.00 . mudah didapati di drugstore berhampiran seperti di Guardian or Watson. Biasanya i pakai satu ni tahan sebulan or sebulan lebih. Sebab i memang rajin pakai ni je, selalu pakai. Kalau jarang pakai, lagi lamalah dia tahan. hihi


Selamat mencuba.


p/s : Korang tahu tak red lipstik brand apa yang cantek dan long lasting untuk dipakai? Share lah. :)


xoxo, ddy

4 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

Ptutlaaa lawa mcm lisa sughihani :) hehehe

MizzDayana said...

Cik Zack : hehehhe

Positive Girl said...

lip ice ni senang nak di pakai..terasa nak pakai colet je...hasilnya memang tak mengecewakan..i setuju dengan u..bibir pun nmpk natural color tu yg i suka..hehe

MizzDayana said...

@ Girl : simple and mudah je guna kan. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana