Rainbow al-Quran

Thursday, January 19, 2012

Assalamualaikum!




Sangat-sangat teruja okey. 




I nak sangat this Rainbow al-Quran. Well, tengok dengan blog Dian Pelangi yang dia dapat hadiah al-Quran ini. Seriously i pun nak jugakkk plsss.




Cantek sangat!


Dalamnya.



Sumber gambar : Google



p/s : Berharap agar kekasih hati dapatlah menghadiahkan al-Quran cantik ini kepada diri ku. :)




xoxo, ddy

8 comments:

Positive Girl said...

mana nak dapat al-quran secomel tu? teringin juga nak ada sebuah :)

||aLeaSaRa|| said...

mata sukakan yg berwarna..kalau dpt al-quran macam ni dah sah2 rajin baca tiap2 waktu lps solat,kan hehhehe ^^

✿MisS NadRAH♥ said...

SubhanaALLAH..chanteknya=)
rasa semangat nak baca.

MizzDayana said...

@ Girl : comel kan. hihih

MizzDayana said...

@ Aleasara : mudah mudahan yang sedia ada ni pun di baca jugak. hihiih

MizzDayana said...

@ Nadrah : cantek kan. :)

Nur Zaheera said...

cantik lah. :)

Rtp Farra Arisha said...

yap, it's really really beautiful al-qur'an. :) you can get it here:

http://fifieylycheemaration.blogspot.com/2012/03/rainbow-al-quran.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana