ost Ombak Rindu

Wednesday, January 18, 2012

Assalamualaikum!




Actually baru semalam i berjaya tengok cerita Ombak Rindu. Itu pun selepas di offer oleh cousin i tu, dia yang suruh tengok. Kemain i semangat tengok cerita ni dengan mama. Mama yang terlebih feeling sampai menangis. wuwuwuw. Dan di sini i serta kan ost Ombak Rindu. Sedih jugak lirik lagu dia kan. T_T




ost Ombak Rindu


Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung


Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku…

uuu…uuu..





Letak gambar hot-hot lah kan. hihi


p/s : berharap boifren i pun dah tengok lah cerita ni okey. hihi


xoxo, Ddy

4 comments:

pena rozie said...

Dah tengok ....

♥ MS ♥ said...

baca novel dia lagi best, sebab filem ni banyak yang di skip kot. :D

MizzDayana said...

@ pena : :)

MizzDayana said...

@ MS : oooo. i tak baca novel lah bbe. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana