Kembali setelah lama menghilang.

Tuesday, January 17, 2012

Assalamualaikum!




Maaf kerana sudah sekian lama menghilang. Lebih kurang 3 bulan jugak i tak ber blog kan. Kenapa ya? Sebab busy dengan aktiviti seharian. Semester akhir study kan, mesti lah busy dengan assignments and reports yang nak dihantar. Dan juga exams yang berlambak. Study apetah lagi. Ke laut lah jawabnya semua. HAHAHA.






Dalam masa yang singkat ni, banyak benda dah berubah kan. Pandang kiri, pandang kanan. Semua dah lain. Baik atau buruk, semua nya bergantung pada diri kita sendiri. Siapa kita untuk meng 'judge' orang lain. Pandang diri sendiri, apa yang dah kita lakukan selama dalam hidup ni. Pasti kita akan memuhasabah diri. :)


Harap masih tak terlambat untuk i mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada semua orang. Semoga tahun baru ni membawa seribu satu kebahagiaan kepada kita semua. InsyaAllah. Good luck dalam mengejar cita-cita. 


xoxo, ddy

2 comments:

ahsfantasy24 said...

selamat tahun baru,
and welcome back !
xoxo~

MizzDayana said...

@ Ahsfantasy24 : tq dear. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana