Ini lah 3 suara yang sebenar

Monday, January 30, 2012

Assalamualaikum!


Seperti semua ketahui, Awan Nano yang dinyanyikan oleh Hafiz dah dinobatkan sebagai Juara Lagu ke 26 kan. Tahniah kepada beliau dan rambut maggie, seluar track and baju bundle dia tu. Rezeki seluar track lah tu kan. Mula lah nanti semua tiru gaya tu. HAHAHA. And tahniah juga kepada Najwalatip yang tak berjaya. Pergi sekolah study jelah. Apa nak bercinta-cinta ni kan. Dan juga kenapa malam Juara Lagu tu kan muka Anarafalii macam erm erm susah nak cakap. ewwwwwwwww. kalau boleh tak nak tengok. 


Alyah yang dapat persembahan terbaik, Faizal Tahir tempat ke tiga dan 3Suara dengan lagu Beribu Sesalan dapat tempat kedua. Tahniah semua. Di sini i nak reveal kan 3 Suara yang sebenar. Bukan calang calang okey. Saksikan!


-



-




-
3 SUARA!




Sekian hidangan anda untuk malam ini. Selamat malam. 


xoxo, ddy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana