INDUKSI - day

Wednesday, January 18, 2012

Assalamualaikum!




Well, 12 Dis 2011 until 18 Dis 2011 i dengan bangga dan jayanya telah berjaya menghadapi satu sesi Kursus Induksi yang telah selamat berjalan di KSKB Sg Buloh. Alhamdulillah segalanya telah selesai. Syukur. Kursus Induksi ni salah satu kursus yang wajib untuk penjawat awam macam i ni. So layankan jelah. hihihi




Penat kot berdepan dengan kursus bagai ni. Penat kenapa? Sebab malas gila kot. Pukul 5 pagi dah kena bangun sebab pukul 6 pagi ada sesi regangan otot dan seterusnya berlangsung. Otak boleh jemm wooo sebab sepanjang hari kena dengar ceramah. I tak dengar pun, sebab asyik tertido tido. Tak sengaja lah tertido. Zzzzzz




Yang paling bestnya time last day lah sebab berakhir sudah lah kursus ni. Tapi sedih sangat tahu sebab dah nak berpisah dengan kawan-kawan sama-sama study selama 3 tahun ni. Sedih, tak tahu bila nak jumpa lagi. Lepas ni masing-masing busy dengan kerjaya masing-masing kan. Kawen nanti jangan lupa jemput taw kaawan-kawan, T_T






Cuba cari, mana satu i dalam picture ni. hehehe


I harap semoga persahabatan yang kita jalinkan selama ni tak kan pernah putus. Gonna miss you guys semua. Nanti bila aku kawen, silalah datang okey. hihi. :D


xoxo, ddy

4 comments:

syAzAnA said...

good luck dalam alam berkerjayaa!

MizzDayana said...

@ syazana : tq awak. :)

Jia Nur Fizza said...

interesting...=) bestlah da lepas...after dis kursus transformasi..ermm ntah bila...get ready..=)

MizzDayana said...

@ Jia : kursus transformasi? kursus lagi? malasnyeeeeeeee. hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana