Yes. I am the princess

Thursday, October 6, 2011

Assalamualaikum!




Nak panggil i dayana ke, ddy ke, tuan puteri pun boleh. Tak kisah yang mana-mana asalkan panggilan yang sweet je lah kan. And yes memang i ni the only princess dalam family oke. Adik beradik i semuanya lelaki. I ada seorang abang yang handsome dan seorang adik lelaki yang comel.




And yeah, I LOVE PINK. and I LOVE HELLO KITTY.




So, now dah tahu kan pasal my sibling? Kalau nak cakap i ni manja ke ape ke, memang betul pun. Memang i manja pun. I tak manja, tapi i dimanjakan. And i love it. HAHAHA. Mana ada mak bapak yang tak manjakan anak-anak dia kan. Cuma manja lebih or sikit je la kan. :D


Kalau dulu orang tanya pasal my sibling, mesti diorang terkejut. Sebabnya tengok i ni yang sangat ladies, sangat keperempuanan. Semua orang ingat kalau semua adik beradik lelaki, mesti yang sorang perempuan tu akan jadi tomboy or boyish-boyish sikit kan. Tapi i tak, i sangat perempuan oke. :)



Nak semua ni. :D




And yes. I love PINK, I love makeup, I love fashion, I love shopping and all girls stuff. And i pun suka boys stuff jugak macam cars, gadgets and etc. Kalau kat rumah bila my brothers tengok i suka color pink, suka makeup segala mesti diorang geleng kepala je. Sebab i dengan diorang sangat berbeza. So, what kan. Dah memang i perempuan pun. memang macam tu lah kan.. HAHA




So, sekarang mesti ade je perempuan-perempuan sendiri yang tak suka color pink, yang tak berapa nak suke jadi girlish-girlish sangat ni kan. What ever lah kan. Semua orang masing-masing punya minat lah kan. Tak payah nak condemn-condemn orang lain. Masing-masing ada hak nak suka and minat sesuatu. What ever.




I LOVE ME. Just be yourself.



Don't let anyone control your life, make your own decisions and do what you want to do. You only live once so enjoy it!!!






p/s : Just be yourself. Get your own life!




xoxo, ddy

4 comments:

Haruuta Chan said...

Wow! Your personality :D

ohh ddy said...

@ Haruuta : why so wow with my personality? heheheh

bella hamzah said...

kalau nak barang2 pink hello kitty mai la dtg bangsar... bangsar telawi ada satu kedai tu penuh dengan barang hello kitty.. ngeee

ohh ddy said...

@ Bella : for real! tq for the info. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana