Before and after.

Friday, October 14, 2011

Assalamualaikum!




Hari ni nak cerita pasal boifren i lagi. Heheh. Whatever. Nampak tak ape perbezaan gambar-gambar ni? Actually picture kat atas tu picture blackberry boifren i. 


BEFORE

AFTER


Haaaaa. Untunglah kalau couple dua-dua pakai blackberry. Banyak benefits. Kalau boleh biar satu family, satu collage, satu office, satu jabatan semua pakai blackberry. Untung banyak, banyak free. HAHAHA. I dah pakai blackberry ni sejak first blackberry launch lagi. So, kire i dah senior lah kan pakai blackberry ni. Hehehe. 


Biase lah, bila tengok orang baru dapat pakai blackberry or phone baru or smartphone baru or rumah baru or kereta baru mesti so seksaited kan. Relax lah derr, gua dah pakai lame dah. Relax-relax sudah. Lepas ni gua tunggu blackberry yang latest punya sekali keluar. Gua mawu pakai blackberry baru sudah. 






p/s : blackberry i dah bertukar wajah menjadi color pink dah. so, cool and sweet kan. mesti u olss tak sabar nak tengok blackberry i yang new face tu kan. HAHAAH




xoxo, ddy

2 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

pernah pegang je BB ni. huhu..
nak beli, tadek duit. haha

AdaNaz87 said...

bestnyeee pakai bb! nak jugak! =."

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana