And yeah! It's my birthday.

Wednesday, October 5, 2011

Assalamualaikum!




Selamat hari menetas! Selamat hari menetas! Selamat hari lahirlah. hehehe. Well, actually birthday i 30 September haritu lah. Woah! Dah bertambah dah umur i sekarang kan. Tahun kelahiran yang keberapa i ni kan. Jeng jeng jeng. Tahun yang ke twenty dua lah. hehe. :D




And well, orang first yang wish birthday kat i adalah my mom. Dia wish petang sebelum birthday i tu. Cepat gyla kan. hehe. Then ade lah boifren i, kawan-kawan lain. Kwan-kawan kat twitter, kat faceboon semua ade wish. Tak terdaya untuk aku membalasnya. :)




Yang paling specialnya adalah...... Jeng jeng jeng...


Dapat bungkusan dari boifren tersayang. hehe. :D


Ini dia. Bungkusan besar, berat lagi tu taw. Kek sebijik ke hape ni. Hehehe. :D


Actually dalam tu ada macam-macam. Ade kad, surat cinta berjela-jela, ade handbag, ade pink cute teddy. Lupe pulak nak snap picture semua tu kan. 


This is my favorite. :D
This is my favorite. Cute little pink teddy boleh letak dalam kereta. Bila pandang mesti teringat kat boifrenlah. :D

Thanks for all the birthday wishes guys!

Thank you boifren. :D

p/s : tunggu hadiah lagi kot-kot ade orang lagi nak pos kan. Hadiah dari parents dah lama dapat dah (besi yang terlekat kat gigi ni ha. HAHAHA)

xoxo, ddy

7 comments:

dhiyakira said...

hapy besday ongt arini besday u hehe

Eyda Dania said...

happy belated birthdy awk...hehe...comeyynye bear 2..hehe

Salwa said...

banyaknyer hadiah bf bagi. Happy birthday dear!

ohh ddy said...

@ Dhiya : nope. Last friday birthday i. hehhehe

ohh ddy said...

@ Eyda : tq dear. Cute kan tu. hehehhe

ohh ddy said...

@ Salwa : hehehheheh.

shazwanazizan / wanblur said...

happy bufday.. eh, belated bufday :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana