Sudah menukarkan si biru yang baru!

Wednesday, September 14, 2011

Assalamualaikum!


Bukan i sengaja mendiamkan diri dalam arena 'calling-calling' and 'sms-sms ing'. Tapi i ada sebab musabab kenapa i banyak mendiamkan diri. Salah satu sebab, sebab taknak bil telefon i melambung akibat daripada call dan sms dengan orang lain. hahahaha! :D




Simcard baru. :)


i adalah seorang pelanggan setia Celcom Postpaid. Diulang, postpaid ya. Jangan nak dok tanya berapa i topup dalam sebulan (mentang-mentanglah heboh pasal cerita tax topup). Sebab postpaid cukup bulan bayar lah bil tu kan.. So, tak payah sebok-sebok kena carik topup. hehehhe.


Memandangkan simcard lama i ade prob. Probnye adalah dengan tiba-tiba dan tak semena-mena line phone hilang. Bila call, selalu putus-putus. Bila orang call selalu tak dapat sebab line i takde. Bila sms selalu failed sebab line i takde. And sangat-sangat-sangat stress gyla bila mengalami kejadian sebegitu. So, now dah buat simcard baru, so harap dah takde prob yang melanda lah kan. :)

p/s : bf, cepatlah beli bb! :D

xoxo, ddy

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana