Review : Moisturizer Safi Rania Gold.

Monday, September 12, 2011

Assalamualaikum!




Set Safi Rania Gold.


Well, i know. i know. i'm too young to use this Safi Rania Gold. I'm just 22 y/o. Disebabkan ada review dan telah tergoda dengan beberapa unsur. I telah mencuba Moisturizer Safi Rania Gold ni. Memandangkan memang time tu gatal-gatal je mawu try moisturizer baru. And at last, end up dengan bad result. wuhuuuu. T_T

Resultnya adalah
Kulit i jadi kasar dan tumbuh bintik-bintik halus. Woah. my mom pun perasan perubahan i ni. I pun lagi lah perasan kan. siap naik bintik-bintik merah lagi. woah! ngeri. so, i stop lah pakai kan. Macam Garnier Aqua Defense yang tak sesuai dengan i dulu jugak.

So now. back to normal. i pakai satu set Garnier Light. dah itu yang sesuai untuk i sekarang kan. :D

p/s : tak salah mencuba. tapi banyak risikonya. 

xoxo, ddy






4 comments:

Izzatie said...

I pon pernah try different product . Saje gatal tangan padahal product yg i dah pakai bertahun suits me well . Then bile gune product lain habis teruk naik jerawat semua bagai. Haha.

:D

ohh ddy said...

@ izatie : taw takpe. risau lah pulak pasni mau try produk lain kan. stick je la yg da biase pakai kan. hehhehe

Haruuta Chan said...

Muka U jenis sensitif kot D:

ohh ddy said...

@ haruuta : urmm. mungkin jugak lah kan. huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana