New eyegel for bad eyebag.

Saturday, September 10, 2011

Assalamualaikum!


Apa ini cerita pasal gel mata, pasal beg mata ni? Haishhh. bukan beg mata mana pun. Macam mana nak masukkan mata dalam beg? bagitaw kat i sikit. hehhehe. Actually cuma nak share dengan semua orang yang i dah dapatkan new eyegel. Yelah. Pergi lepak Guardian, terus tergoda dengan eyegel yang nyonya (sebab dia dah tua) tu suggest kan untuk i. Jum kita sama-sama tengok!


NANO WHITE EYEbrightener


Depan


Atas


Belakang bawah


Produk yang berjenama Nano White Eyebrightener ni boleh di dapatkan di drugstore berhampiran dengan anda semua. Selagi masih ada dalam stock lah ye. Harganya waktu i beli ni RM 25.90 yang berisipadu 15ml. Cubalah dapatkan di pasaran sekarang ya. :D

Ini lah akibatnya suka berjaga sehingga lewat malam, juga suka online sampai ke pagi waktu line broadband laju dan #tahitwitter tak kira masa. Hahahaha!

p/s : nanti ade perubahan ape-apa, i buat review pulak lah ye.

xoxo, ddy


3 comments:

ada mokhtar said...

rasanya i pun kena beli 1 lah. eyebag sebab terlebih tidur. cam na tu. hehe

ohh ddy said...

@ ada : hahahha. itu da kes lain. hehhehe

Dayana Nasir said...

dulu i tak concern sangat pasal mata panda semua ni. sebab i susah nak dapat eyebag. but sekarang ni Ya Allah eyebag yang kalau pakai concealer pun belum tentu lagi hilang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana