Memanjakan rambut di saloon dan memanaskan punggung di kerusi

Saturday, September 3, 2011

Assalamualaikum!


Apakah maksud yang berkaitan pada tajuk di atas ni? Sebenarnya mari sini i mawu bercerita. sebenarnya sebelum Aidilfitri hari tu, i dengan sukarelahatinya pergi memanjakan diri di saloon, hair saloon ya. Biasa lah, puasa-puasa takde benda sangat nak buatkan. hehe.


Dalam kebosanan-kebosanan tu, i ade lah snap beberapa picture yang i suka dan yang berkaitan kat magazine yang ada time tu. Lets picture speak thousand words. :D


Cute! I love it.

Ini juga cute!

Wah. rambut panjang idaman kalbu.

Dan ini. hurmmm. kenapa lah muka dia nampak pelik sangat kan. hehehe

So, sekarang memang i nak simpan rambut panjang jelah. Nak jadi gorgeous meletup ke babooommm! hahaha!

p/s : kalau rambut panjang, penjagaan rambut pun kena double extravaganza lah kan. 

xoxo, ddy




4 comments:

cik hani said...

rambut panjang penjagaan bertambah la sikit...

nak keringkan rmbut pun lama..

ohh ddy said...

@ cik hani : itu la pasal kan. :D

nazirulhazwan~ said...

nak jugak rambut cmni.heeee

ohh ddy said...

@ nazirul : boleh2. hahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana