Me at work

Wednesday, September 28, 2011

Assalamualaikum!


Sorry sebab dah kurang update blog dengan info-info terkini dan bombastik. ngeeee. Sebenarnye sebab busy dengan hal-hal kerja ni. Biase lah kan, bakal wanita bekerjaya. Tak kerja lagi tapi kuat kerja. Memang terbaik lah kan. ;)




Here is me at the morning and at work. Tengoklah sendiri how i start my day. ~peace




Muka bersemangat, muka kat belakang tu menyelit je. Bhahahaha!
Pagi-pagi senyum lebarlah kan. Baru lah bersemangat waja. Yippie!


     Jam 0650      : Bangun pagi sebab tunggu turn nak mandi. Semua pakat nak cepat, so i pun lambat-lambat kan diri jelah. Malas nak semak-semak berebut. Upsss. ( I am a cool person. No need to rush and push me )

Jam 0730 - 0740 : Baru siap semuanya. Patotnya van kena gerak are jam 0730 - 0740, tapi ape kes and halnye entah driver selalu datang awal. Menyampah aku. Lain kali kalau nak datang awal, datang lah pukul 0500 tak pun tunggu dari jam 0100 lah brader. ( Kalau aku lambat bukan salah aku lah kan. Aku cume gerak ikot arahan )

Jam 0800 - 1700 : Kerja. Kerja. Kerja.

Jam 1700 dan ke atas : Adalah aktiviti sendiri lah kan. Yang penting sekarang aku semakin kuat tidur dan kuat makan. Gigi pasang besi pun nafsu makan kuat jugak, tak sedar diri. HAHAHAHA


Begitulah hidup aku sehari-harian, waktu bekerja lah kan. Kalau weekends pulak lagi lah banyak aktiviti memanjakan diri dengan terlebih manja. Bangun pagi tidur makan mandi tidur makan tidur. Eh, kenapa banyak tidur je ni. hihihi

xoxo, ddy

1 comments:

jokergurl said...

hai,jom join contest.........http://jokegurl.com/2011/09/hadiah-contest-like-realiti-kehidupan/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana