Kalau dia kata sauna, sauna lah.

Friday, September 23, 2011

Assalamualaikum!


Tak payah nak gaduh pasal ape pun. Hari ni i mawu bercerita pasal mask yang i ada pakai kat rumah haritu. Biasalah, menjaga kecantikan. Nak kulit cantek, tapi malas memang tak dapatlah kan. So, i nak jadikan ber'masker' ni satu rutin dalam kehidupan i. (ayat nak sastera)


GARNIER MASK PURE


Ada dua side. Boleh pakai dua kali.


Produk ini i beli kat Watson dekat rumah i. Sebenarnya beli ni sebab mask yang i selalu pakai tu tertinggal di Paris. So, terpaksa lah beli yang ni. Actually ni first time lah i try pakai mask ni. Nak taknak, kita torai lah jangg oiii. hehehe


Boleh dibeli di drugstore berhampiran dengan harga RM 5.90. Ada dua side, so boleh pakai dua kali. Dia cakap 3 minit pakai ni dah settle. Tapi i pakai lebih lah daripada 3 minits. Sekejap sangat 3 minit tu, so i ikot suka lah lebih-lebih. Dan bila dia cakap ada kuasa sauna, memang betullah ada kuasa sauna. (tiba-tiba rasa muka dalam microwave).


so, ape lagi. try lah. hehehe. i rasa kulit i sesuai pakai produk Garnier je lah. so, i will stick with Garnier lah. 

xoxo, ddy

2 comments:

Dayana Nasir said...

dah pernah try yang ni...memang macam sauna kan. tetiba rasa macam panasssss je muka. tapi best..

biskut chipmore said...

macam best~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana