Istimewa daripada seorang kekasih. *maluuuuu

Tuesday, September 20, 2011

Assalamualaikum!


I bet time ni kawan-kawan yang baca entry i ni mesti senyum-senyum ketawakan ke hape kan. Tengok tajuk pun mesti diorang dah tahu pasal ape kan. So whatever lah. And my boifren tu pun mesti rasa malu-malu kucing gak kan. kikikiki


Kad bunga ros. :D

Well, actually dapat kad special daripada boifren. Waktu dia nak bagi kat i tu die diam-diam je. Die boleh pulak sumbat dalam handbag i. I pergi toilet and nampak kad ni dalam handbag i, nak baca onthespot cam tak best pulak sebab dalam toilet kan time tu. So, abaikan. Nanti-nanti baru baca. heeeee


Kad yang boifren i bagi ni bermotif apa ya? takde pape pun, bukan birthday i lagi time ni (birthday i 30 sept oke), and bukan birthday dia jugak, and bukan jugak anniversary kitorang. So, saje-saje la tu nak bagi. Konon suprise. KONON. hahaha. :D


So, kad ni berunsurkan bunga ros. And i love flowers (perlukah i bold and red kan betapa i nak kan flowers? hehehe) tapi boifren tak pernah nak hadiahkan flowers. Dia kate, flowers kat kad tu pun boleh jugakkan. *redha.....


By the way, THANK YOU boifren sebab selama ni sabar tabah amanah dalam melayan kerenah i yang pelbagai ni. Jaga i sorang macam jaga zoo kan? hehehe. i harap lepas ni i dapat lagi lah suprise-suprise dari u ya. :D

xoxo, ddy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana