Ini cincin tunang i. Sorry, buat majlis tak jemput.

Friday, September 9, 2011

Assalamualaikum!


Bukan gambar sebenar. :D


Anda terkejut? Terkejut bukan dengan berita dari aku ni? Ini adalah sesuatu yang tak dapat dijangka dan tak tercapai dek akalmu kan. hehehe. Sudah-sudah lah tu kalau percaya pun. Sebab aku pun setakat ni tak tawu pun kalau aku ni dah bertunang. hahaha! merepek!


Tapi sebelum tu mesti u ols nak tengok picture cincin i tu kan. Nah. hambek tengokkkk. :D


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Taraaaaaaaaaa. Ini dia. hehehe


Ngeri tak?

Takde lah. i memain je lah. Dalam entry ni takde kaitan i nak tunang ke, i nak kahwen ke hape kan. Cuma i nak share dengan semua orang sebenarnya. Pasal dah beberapa rakan seangkatan i dah mula maju ke hadapan menuju ke fasa kedua mereka dalam perhubungan. Tahniah kepada mereka semua! I'm happy for them! cepat-cepat lah kawen. Tak sabar nak makan free. hehehe

Daripada Cik akan bertukar menjadi Puan. woahhh!

p/s : aku pulak bila lagi? Tunggulah nanti sesuai masanya pasti akan terjadi. Ketentuan Allah lah semuanya. :)

xoxo, ddy


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana