I miss you girl.

Monday, September 19, 2011

Assalamualaikum!


Tengok, beraya pun kat Japan. Cepat-cepat lah balik Malaysia! hahaha. Ini lah member boleh buat jahat, buat gyla, buat suka buat duka, buat merepek-repek, buat menyetan, buat berjalan sampai tecabut kaki, buat perabis duit sampai kering kontang and etc. hahahaha. I miss you girl. cepat-cepatlah balik Malaysia!


And this little girl. I miss u so fucking damn much. Ini lah jugak geng pencetus idea-idea kemerdekaan seorang remaja. Geng berlari, berjalan, bersosial, berpesta, bersorak, ber'gyla-gyla'an. hahaha! Cepat-cepatlah kita gather-gahter. 

p/s : I memang dah so fucking damn boring dengan surrounding yang sangat tak happening tanpa all my girls. 

i hope all my girls doing good now. imy all. <3


xoxo, ddy

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana