Hari raya pertama 2011 yang serba serbi cute.

Sunday, September 4, 2011

Assalamualaikum!


Baru hari ni nak bercerita pasal hari raya kan. Dah rata-rata tengok dekat facebook dekat blog semua orang post dan cerita pasal hari raya. i tengok memang lambakan picture-picture raya merata-rata di sana sini. layankan jelah semua kan. hehehe


For me, raya tahun ni memang lebih semangat sikit sebab baju raya i semua cantek-cantek cute-cute. Walaupun tak sempat menyempat pakai semua baju raya yang dibelikan. hehehe. nampak sangat banyak sangat shopping. hahaha!


Peach color!
Soft peach.


And peach. 

Gorgeous kan. hehehe.

p/s : picture-picture di atas i google je. :D
i punya nanti i revealkan ya. hehehe

xoxo, ddy

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana