The girl with pink braces

Friday, September 16, 2011

Assalamualaikum!


Kalau semua serba tahu mahupun tak tahu kan, pasal pemakaian braces oleh i. Mari kita imbas kembali saat-saat itu dengan melayankan u olss semua baca entry i yang sebelum-sebelum ni yang ini dan ini juga. So, here the story. hehehe :D


Senyum lebar-lebar dan senyum sampai tak boleh tutup dah sekarang. Well, i dah pakai braces and rubber die color PINK as my favorite color tu kan. Suke tak suke, memang i nak color pink jugak. But next appoinment i nak pakai color biru pulak. Mungkin smart, mungkin lah kan. HAHAHA




Ini die budak yang pakai braces tu. * sila abaikan eyebag yang melanda-landa tanpa bagi salam tu. HAHAHA. (dan tengok jugak orang sebelah tu yang sempat juga mengerling mawu masuk dalam picture kan. HAHAHA)

------------------------------------------------


And YES! Yesterday kami ade revision di Padang Besar. Biase lah, banyak benda kena belajar kan. Then after that pergi lunch. Sedang orang lunch dan hanya dapat tengok-tengok je barang-barang kat sane sebab dah hujung tak berduitkan. HAHAHA. Tapi i dengan senang hatinya shopping. And, see what i buy. hehe


Teddy bear. 
Seluar lagi color brown pulak. (hari tu beli color hitam dah)
And gajus yang rasanya gigi ni tak larat nak makan.
and some asam.

I rase kalau boifren i bace entry ni mesti die terkezut sebab i tak bagitaw die yang i shopping sakan. Upsss. Sori dear. hehehe. Itu lah, i mintak u belikan teddy bear u kate suruh i beli sendiri kan. So, i beli lah sendiri mengikut nafsu. Ngeeee. :D *tunjuk gigi besi.

p/s : bestnya dapat peluk teddy bear baru. :D

xoxo, ddy

4 comments:

Salwa said...

hehe.cute kan warne pink. I pn pkai braces warne pink last month. boleh padan ngan baju2. ;)

Dayana Nasir said...

wahhh..dah pakai braces. ape perasaan??

ohh ddy said...

@ salwa : i love pink! :D next month apoinment try color biru jum. XD

ohh ddy said...

@ Dayana N : rase bahagia. hahahha. ntah. rase mcm pakai braces la yunk. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana