Back to back. Its GARNIER again!

Thursday, September 8, 2011

Assalamualaikum!


Muka i ni memang sangat memerlukan pelembap yang sesuai. Al-maklumlah sekrang buat kerja tak tentu hala. Kadan-kadang lepak ofis yang ber suhu rendah dan kadang-kadang berkejar ke sana sini di bawah terik matahari asap ayam percik. Hahaha. sangat busuk kan bunyi nya. kikiki


Selepas mencari-cari dan tercari moisturizer yang sesuai untuk i. And at last i pakai Garnier light jugak. sebab moisturizer lain tak suit me. Ada yang naik bintik-bintik, ada yang buat kulir rasa tak selesa and etc. So Garnier, i will stick with u. :D


GARNIER!

Ini pakai waktu malam sebelum tidur.


Ini set lengkapnya. I tak pakai semua pun sangat. heeeee


p/s : serik nak cuba yang lain. kulit jadi teruk dan membazir pun satu hal jugak coz tak sesuai then tak boleh pakai terus.

xoxo, ddy


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana