Time for a new lappy.

Sunday, August 14, 2011

Assalamualaikum!


Well, terasa diri ini perlu kan lappy baru. Memandangkan lappy sekarang (yang dihadiahkan oleh nenek saya dari US tu) macam dah lama sangat pakai je, so i'm thinking of buying new lappy. And of course lah i tak berduit kan, mestilah mawu mintak dari ibubapa i kan. (ayat nak skema). As usual, everything i nak jadi color pink lah kan. kikikiki :D


Both pink.

Shocking pink. Terkezutt mak taww. :D

Tak dapat Apple, dapat Durian Sony Vaio ni pun boleh jugak kan. :D

Yang penting bukan lappy ni oke. APPLE CELUP!!! :D

Semoga permintaan (yang entah dah berapa banyak i pernah mintak daripada ibubapa) i akan ditunaikan. Terima kasih parents saya. :D

Thank you for reading!
xoxo, ddy


2 comments:

Anies Anessa said...

gud luck dlm mendapat lappy baru nnt =D

ohh ddy said...

@ anies : mudah2 an. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana