Special entry : Dah start dah insan tanpa nama tak gentle komen kat blog i.

Wednesday, August 3, 2011

Assalamualaikum!



Merujuk kepada gambar di atas (ayat skema), boleh kah anda tafsir sendiri siapakah sebenarnya insan tanpa nama yang hanya menjadi tetamu i di kala saat ini. (seram). 


Antara perkara-perkara yang memungkinkan kenapa kejadian sebegini berulang adalah kerana (ayat skema sebab sekarang busy buat report) : 

1. Dia terasa selepas membaca entry mengarut i pasal Mat Rempit ni.
2. Dia tak paham konsep bergurau
3. Dia tak paham lagi konsep bebas bersuara dalam blog sendiri. (Ini kan blog   i, so i cerita pasal apa-apa jelah kan)


So, terima kasih kepada yang support i and terima kasih kerana yang tidak dikenali pun berkunjung tiba. I hargai semua yang ada.


P/s : Selamat berpuasa. Jangan bermaki-makian ya. :D

Thank you for reading!
xoxo, ddy

8 comments:

zOeY zAu YaH said...

selaunya org camtu lah.kdg2 baca entry kita x hbs pastu nk kecoh2.ada yg baca tp x paham kecoh2 gak.ada yg lg truk cam x penah baca blog saja.asik nk serius memanjang.kita bergurau ke hape dia aggp serius pastu komen cam nk cari psl.saya penah kena so bo lyn je dgn org krg ksh syg tu.

ohh ddy said...

@ zoey : tawu takpe. bolayan je la kan.

Miss Eunice said...

haihh..sabar je laa..haha..:)

waeda alias said...

jgn bergadoh2 ye. slmt berpuasa :)

ohh ddy said...

@ miss : sabar je la kan. heee

ohh ddy said...

@ waeda : selamat berpuasa jugak! :D

Popoi said...

buat malu mat rempit je la~ +_+

:: Emyra ROsly :: said...

haha...org mcm tue xpyh lyn sgt...xphm erti gurau....so chill la beb..xkan bnda mcm tu pon nok maroh2 kan.hhaha...rilex ea akak manis..hehe....layannn..zasss!!..huhu..biarkan jer org mcm tue...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana