Saya Menang Playbook Blackberry. anda bila lagi?

Friday, August 12, 2011

Assalamualaikum!


Oke. tajuk entry ni tiada kaitan apa-apa dengan isi dalam entry ni. hehhehe. gempak je. :P


Well, i'm the BB girl. So, selalu berminat dengan barang-barang dari blackberry je. Actually i ni bukan lah into gadget stuff bagai ni. I banyak tawu semua pasal gadget-gadget ni pun selalunya dari boifren i lah. Dia tu gyla gadget. (Pening tawu ade boifren gyla gadget-gadget ni. hahahaha :D )




Ini dia Playbook Blackberry. Super cool tapi banyak kekurangan jugak.

Ipad, Playbook & Galaxy Tab.

i prefer antara ke tiga-tiga ni i nak Galaxy Tab lah. Boleh tak? Sila belikan untuk i satu oke. hehhehe. :D


p/s : kalaulah betul-betul menang dapat sebijik kan. hahahha. :D

Thank you for reading!
xoxo, ddy


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana