Ini kasut raya saya tahun ni.

Monday, August 22, 2011

Assalamualaikum!


tak terpikir lagi tahun ni nak beli kasut ape. sebab i tak beli kasut raya lagi. Will be nice if i dapat kasut ni. Tapi mesti sayang nak pakai kan. Hhahhahahha!


Cool. Sayang nak pakai kan. :D

Thank you for reading!
xoxo, ddy

14 comments:

n.i.k said...

sayang nak pakai ke seram nak pakai hihi

Izzatie said...

Mak aihh cantik gila kasut ! Nak pakai pon segan :P Hehehehe .

cik_paan said...

uuh..tinggi giler heels..takotnye!!

Miss Eunice said...

haha..i am sure people wont be looking at your clothes but at your shoes lor kalau pakai ni..:D

SAYA BUKAN SAMDOL said...

makyouuuuu, confirm dpt duit raya lebih kalau pakai :DD

cik orked said...

cool gila kasut ni. :)

ohh ddy said...

@ nik : serammmmm. kikikiki.

ohh ddy said...

@ izatie : jadi model je lah nanti. orang tengok kasut je nanti kan. hahahha

ohh ddy said...

@ paan : takde lah takot sangat pun. hahahha

ohh ddy said...

@ eunice : cantek kan. :D

ohh ddy said...

@ samdol : hahhahahha! sewa lah kasot ni. kiki

ohh ddy said...

@ orked : cool kan. :D

sugar2 kapas strawberry said...

cool..habis kena control ayu lah..hahah

Haruuta Chan said...

Bila pakai nanti , orang lain tak spot lain dah . kasut jeh di spot kan XD HAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana