Busy : Kisah tikus dan nyamuk

Friday, August 19, 2011

Assalamualaikum!


sorry sebab dah lam i tak update. Biasanya i akan update secara berkala. Tapi sekarang memang super busy and super malas. Yela, al maklum lah sekarang dalam fasting month kan so sangat malas dan tak bermaya lah i nak update. (penat taw jari menaip dan otak berfikir. haishhhh)


Currently i tengah bertungkus lumus mawu menyiapkan report i, research i. Memandangkan i kan berkecimpung dalam arena kesihatan, so tajuk research and report isu semasa i pun berkaitan kesihatan penyakit-penyakit bagai lah kan. Layannnn kan... :D


Ini apa ya adik-adik? Ini namanya tikus. Tikus ini boleh menyebabkan penyakit Leptospirosis

Ini pulak nyamuk ya. Nyamuk bukan sebarang nyamuk. Nyamuk ni membawa penyakit. Penyakit bahaya hanya kerana seekor nyamuk. (Denggi)

So, jaga lah diri masing-masing ya. Lebih baik mencegah daripada mengubati. 


Thank you for reading!
xoxo, ddy

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana