Boleh tak nak busy body pasal penjaga gol terhangat bermata sepet tu?

Tuesday, August 2, 2011

Assalamualaikum!


Kali ni ceritanya mudah. U olss kat page Kami Benci Si Mulut Puaka Kakak Kpd Elia JejariRuncing (Kaka hering). Pergi lah ce try click and like page tu untuk perkembangan pasal KFCM and JejariRuncing tu. I malas nak kepochi-kepochi sangat. So, u olss pergi lah tatap sendiri ape kisahnya ya. hehehe




Click for large view


p/s : tak payah nak kepochi-kepochi and bermulut lancang sangat lah bulan-bulan puasa ni.

Thank you for reading!
xoxo, ddy

5 comments:

Zaza Zafran said...

macam2 la dieorng ni...ermmm

CikHaniBhulat said...

samapi mcm tu sekali..Mulut puaka???macam2 la

ohh ddy said...

@ zaza : taw takpe kan. wat malu jekkk.

ohh ddy said...

@ cik hani : mulut-mulut puaka lah tuuuu

Salwa said...

Hanya tuhan yang tahu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana