Blackberry ohh blackberry.

Thursday, August 11, 2011

Assalamualaikum!


Well, as u olss tahu or tak tahu lah kan, i'm a BB girl. BB stand for Blackberry ya. Bukan BB cream pulak ya. hehehe. Nak tengok benda-benda cute dan menarek tak? Tekan bawah lagi ya. :D


Pink always be my favorite. :D


Pink lagi.

Dan lagi.


Ini banyak warna. berwarna-warna. :D

I pakai BB Curve je. Takde nafsu lagi nak bertukar kepada BB or phone lain sebab i suka & sayang BB i. So, sebab tu i search for BB Curve housing je. And as always, pink always be my favorite. My first and last choice always be pink. 

Mana nak dapat semua ni??


Banyak lagi yang web ni jual. Bukan untuk blackberry sahaja, untuk housing & aksesori Apple punya gadget pun ada jugak. Harga pun berpatutan je. 

Go get your own cute & colorfull bb housing!

p/s : 

Thank you for reading!
xoxo, ddy


4 comments:

SANDRA AZWAN said...

Pinkberry..so cute!;-)

p/s: Untuk girls je la...hehe

Irma A.Wahid said...

bilelah dpt memilik BB ni~~mmm =(

ohh ddy said...

@ IRMA : cepat. cepat la beli. hehehhe

ohh ddy said...

@ sandra : cute kan! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana