Berbuka puasa di tepian pantai. Kalau takut diredah ombak, jangan berbuka di tepi pantai.

Wednesday, August 17, 2011

Assalamualaikum!


Wah. tajuk entry yang panjang bukan main kan. Kalau takut diredah ombak, jangan berbuka puasa di tepi pantai. Itulah topik sebenar entry ni. Sebenarnya dalam bulan Ramadhan ni, kami kat tempat praktikal ni ada lah buat majlis kecil-kecilan berbuka puasa bersama-sama di kedai lah kan. Cerita pasal berbuka puasa mesti cakap pasal makan-makan kan. Jumm kita layaannnn pictures.

I yang berinner pink tu. Always be the semangat-semangat one. hehhehe :D

Menu-menunya adalah :

Ikan siakap tiga rasa perlis mariiii. (Kenapa rasa macam siakap goreng dituang dengan sos je? Lepas tu tambah hiasan nenas yang dipotong dadu. haisshhh)

Sotong goreng tepung. Nasib kau sedapppp lah jugak.

Telur bungkus. (ayam ada 2-3 ketul je. huuuuu)

Sepatutnya ni kailan ikan masin. tapi takde rasa kailan or ikan masin pun. T_T

Apa-apa pun, nasib lah watermelon juice tu sedap jugak walaupun manis macam lori gula eksiden je. hahahaha! Well, redha je lah kan. Makan je. Bertambah nasik lah jugak i time tu, terpaksa. hahahahha! :D

p/s : lepas ni jum berbuka puasa beramai-ramai lagi jummm. :D

tittew windu mak tittew. :(

Thank you for reading!
xoxo, ddy




4 comments:

Princess Feyqa said...

sotong tu nmpk sedap, terliuq

Eyda Dania said...

ala..rindu mak ye...t blik la kpg..bkk pose ngn family...hehe..

ohh ddy said...

@ princess feyqa : sila lah jemput makan ya. :D

ohh ddy said...

@ eyda : yeah. i miss my family. T_T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana