Rahsia awet muda.

Sunday, July 31, 2011

Assalamualaikum!


Hari ni i nak sampai kan tips yang mudah dan paling simple je. Tak payah nak fikir banyak-banyak sangat mana pun kan. Macam mana nak nampak muda 20 tahun or muda 10 tahun pun cukuplah kan. Tak payah nak fikir banyak ya, meh sini i bagi u olss tips menarik ni. :D






Rahsia awet mudanya sebenarnya adalah dengan menjaga hati kita. Pakai make up beribu-ribu ringgit, cucuk botox sana sini, pakai susuk bagai kan semua bukan boleh buat kan u olss dapat awet muda yang berkekalan. Tak payah lah nak membazir duit beribu-ribu tu semata-mata nak cantek kan.


Jagalah hati kita. Betulkan niat hati kita. Buangkan dan hilangkan segala perasaan hasad dengki tu. Jaga percakapan kita, jaga perlakuan kita. Biar pun i ni tak lah nak berapa nak baik sangat kan, tapi i masih ada fikiran yang rasional. What goes around comes around.





p/s : jangan biarkan diri anda dibelenggu dengan sifat hasad dengki


Thank you for reading!
xoxo, ddy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana