Lipstick for you and your mom.

Tuesday, July 12, 2011

Assalamualaikum!


Lets find lipstick yang sesuai untuk diri anda dan juga ibu anda ya. So, sekarang kalau u olss semua dah sedia ada tahu or yang belum tahu lagi kan. I nak bagitaw jugak lah. Tak kira lah kalau u olss nak tawu ke tak kan. hehehehe.


GUARDIAN promotion 

2 lipstick brand Silky Girl only for RM 17.90
Grab it now!

Yang ni i bagi kat mama i. Tak ingatlah nama apa. Tapi macam start dengan huruf B lah. Cantek tawu bila pakai. Mama i pun suka. :D

Ini pulak i punya. Color cantek. Macam lipstick MAC i tu. Orange-orangeish lah jugak sikit. Sesuai dan cantek untuk i. Love it. :D



So, kawan-kawan pergilah dapat kan sekarang di Guardian berhampiran sementara masih in stock tawu. :D


p/s : Walaupun i ada member card Watson, tapi i still ade jugak beli barang kat Guardian. Tak kesahlah kan. :)

4 comments:

Reflisia said...

owh murahnya...nak kene pg Guardian ni..

ohh ddy said...

@reflisia : go get them all! :)

Misa Sakura said...

guardian ea? WAH , I memang pengguna lipstick Silkygirl!

♥ LULU ♥ said...

wah!murahnya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana