I Love Wedges and High Heels.

Wednesday, July 20, 2011

Assalamualaikum!


Sekarang tengah sibuk-sibuk pikir pasal nak raya ni. Tahun ni raya korang tema warna ape? I tak tawu lah tahun ni family i nak tema warna apa. Blue rasanya. Hehehe. Sekarang takde lagi baju raya warna biru. Kedua-dua helai baju i yang dah beli ni pun dua-dua bukan warna biru. *awal gyla siap-siap prepare untuk raya kan. hehehe


So, i dah decided untuk diri sendiri untuk i adalah dengan membeli kasut secara atas talian. So, i dah ter'inspired' by Hanie Hidayah untuk beli kasut, wedges heels and lain-lain kat blogshop yang dia pernah beli. Woahhh. :)


AGAPE BOUTIQUES. Go get good stuff there!

p/s : sedang meng'ushar-ushar' mawu beli kasut yang berkenan dihati dan sesuai untuk buat raya ni. :)

Thank you for reading!

xoxo, ddy


4 comments:

Nur Zaheera said...

cantikkk :))

la dolce' falina said...

hehehe ni da gnti pose lom sbuk beli brg raye kan

ohh ddy said...

@ zaheera : cantek kan. :)

ohh ddy said...

@ la : ganti puase? kenapa?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana