Garnier B-B Cream

Tuesday, July 26, 2011

Assalamualaikum!


Last 2 days before gaji i dah pergi ke Watson untuk bershopping sakan menghabiskan duit di penghujung bulan. Apa lagi, kalau pergi Watson / Guardian mesti lah banyak benda yang tidak dirancang akan dibeli. Banyak benda merepek yang tiba-tiba memenuhi bakul tu kan. hahaha



So, i jumpa lah something yang i jumpa kat Watson tu adalah ini. Seperti gambar di atas. GARNIER BB CREAM. Harga nya cuma RM 19.90 je. Kenapa i beli ni? Sebab i ni Garnier user. So, why not i give a try using this kan. Nanti-nanti i buat review pasal product ni lah ya. Tunggu... :D



p/s : rancang nak try REVLON COLORSTAY . :)

Thank you for reading!

xoxo, ddy

3 comments:

HAJAR AZMAN :| said...

Best tak gne grnier? Tak penh try;)

ohh ddy said...

@ Hajar : i pun baru try ni. :)

Anonymous said...

camne..?ok ker cream ni?..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana